Voedingsadvies/vragen? bel 0341 - 355739 (ma t/m vr 8:00-12:00 en 13:00-17:00)

Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

894 klanten geven ons een
Mijn winkelwagen
0Item(s)
0 artikel(en) - € 0,00
Mijn winkelwagen

Je hebt niets in je winkelwagen.

Winkelwagen

Product was successfully added to your shopping cart.

Privacyverklaring

De volgende bedrijven nemen deel aan deze Privacyverklaring:

Kiezebrink Putten BV                       kvk: 8022069
Kiezebrink International BV            kvk: 54140447
Kiezebrink Rodents B.V                    kvk: 5075510
Animal Food Express B.V.                kvk: 58174915

in het vervolge gezamenlijk te noemen als Kiezebrink groep

Kiezebrink Groep is als volgt te bereiken:

Postadres: Hoge Eng Oost 52a 3882TN Putten
Vestigingsadres: Hoge Eng Oost 50 3882TN Putten
Telefoon: 0341-358338
E-mailadres: info@kiezebrink.eu

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Kiezebrink Groep kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u klant (of contactpersoon) bent bij Kiezebrink Groep.

Kiezebrink Groep heeft van u de volgende persoonsgegevens ontvangen:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM KIEZEBRINK GROEP GEGEVENS NODIG HEEFT

Kiezebrink Groep verwerkt uw persoonsgegevens om de door u bestelde producten te kunnen uitleveren en of om u telefonisch te benaderen indien er vragen/opmerkingen zijn over de levering van de producten. 

HOE LANG KIEZEBRINK GROEP GEGEVENS BEWAART

Kiezebrink Groep bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen die te maken hebben met het leveren van de producten te realiseren.

DELEN MET ANDEREN

Kiezebrink Groep verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website www.kiezebrink.eu van Kiezebrink Groep worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kiezebrink Groep gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Kiezebrink Groep maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Kiezebrink Groep bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Kiezebrink Groep te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kiezebrink Groep heeft hier geen invloed op. Kiezebrink Groep heeft Google geen toestemming gegeven om via Kiezebrink Groep verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kiezebrink.eu. Kiezebrink Groep zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Kiezebrink Groep neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kiezebrink Groep maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kiezebrink Groep verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kiezebrink Groep op via info@kiezebrink.eu.

KLACHTEN

U heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U bent nooit verplicht om uw gegevens met Kiezebrink Groep te delen, we kunnen echter dan geen levering voor u verzorgen.