0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00 en 13:00-17:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2019 9,2 4,5 0,92 97 10

Bestellen, betalen, bezorgen

Goedkoper, sneller en veiliger verzenden dan ooit! 

 

Kies zelf je bezorgmoment!

Wij leveren dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond tussen 17.00-22.00u ’s avonds. In het bestelproces kun je eenvoudig het bezorgmoment kiezen dat jou het beste past. Je ontvangt je diepvries diervoeding vanaf €11.95 in huis! Bestel je meer dan in een verzendbox past? Vanaf de tweede box betaal je €6.95 extra per box. In je isolatiebox kun je zien hoeveel isolatieboxen er nodig zijn.

Betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via IDEAL, Paypal, Mastercard of Visa. Als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te komen halen, kun je de betaling van te voren voldoen of je kunt ervoor kiezen om deze (contactloos) te pinnen bij het afhalen van je bestelling. Het is helaas niet mogelijk om contant te betalen. 

Petpoints 

Spaar automatisch voor leuke kortingen door middel van petpoints! Bij elke bestelling die je plaatst ontvang je petpoints, deze worden automatisch aan je account toegevoegd. Bij elke 25 petpoints die je inzet, ontvang je €1,00 korting op je bestelling! Je petpoints zijn maximaal een half jaar geldig. 

Beter voor het milieu

De verpakking (isolatieboxen) die wij gebruiken om je bestelling te bezorgen neemt onze chauffeur weer mee terug om opnieuw te gebruiken. Aan de deur worden de producten voor je uit de box gehaald in draagbare tassen. De isolatieboxen krijgen een tweede leven en je afvalcontainer wordt niet onnodig gevuld met afvalmateriaal. We zijn trots dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een duurzame manier van verzenden. 

Nooit meer lang wachten

Je ontvangt van ons een e-mail wanneer je bestelling wordt geleverd. Deze tijdsindicatie is ongeveer 1 uur (bijv. wij komen tussen 18.00-19.00u je bestelling bezorgen.) Met een tijdsindicatie van slechts 1 uur hoef je nooit meer lang thuis te zitten wachten op je pakket! Deze tijdsindicatie wordt samen met een Track & Trace link naar je verstuurd via de email. Middels de Track & Trace link kun je de chauffeur real time volgen, daarnaast kun je in de PostNL app de actuele status van je levering bekijken. 

Razendsnelle levering & voorwaarden

Je bestelling is nu nog korter & gekoeld onderweg. Vanuit onze vriezer tot aan de aflevering bij jou thuis gebeurt gemiddeld binnen 9 uur. De orders zijn verpakt in isolatieboxen welke zijn ontwikkeld door de Universiteit Wageningen. Houd je er wel rekening mee dat je thuis bent om je pakket te ontvangen?  De chauffeurs bieden het pakket slechts 1 keer aan, ben je niet thuis dan wordt je bestelling teruggenomen naar een verzenddepot. De chauffeur zal het in tegenstelling tot de gewone pakketpost geen 2e maal bij je aanbieden. Het is daarom wel belangrijk dat je thuis bent voor ontvangst.

 

Wij leveren met een speciaal verzendsysteem voor diepvriesproducten. Op dit moment is levering alleen binnen Nederland mogelijk en levert dit systeem nog niet op de waddeneilanden.