0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Bestellen, betalen, bezorgen

Goedkoper, sneller en veiliger verzenden dan ooit! 

 

Kies zelf je bezorgmoment!

Wij leveren dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 8:00 en 22:00 uur. In het bestelproces kun je eenvoudig het bezorgmoment kiezen dat jou het beste past. Je ontvangt je diepvries diervoeding vanaf €12.95 in huis! Bestel je meer dan 30 kg? Dan betaal je €3,95 voor elke 15 kg extra. Rechtsbovenin kan je zien hoeveel je nog kan bestellen voordat je pakket vol zit. 

Ben je niet heel de dag thuis? Dan is het mogelijk om een tijdslot te reserveren. Een mooie nieuwe optie waar wel wat extra kosten aan verbonden zijn. Dit komt doordat er bij het plannen van de routes rekening gehouden wordt het jouw tijdslot, hierdoor zijn de routes soms minder efficiënt. Je kunt daarom kiezen of je hier wel of niet gebruik van wil maken. Bij de afronding van je bestelling kun je een tijdslot selecteren. 

Betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via IDEAL, Paypal, Mastercard of Visa. Als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te komen halen, kun je de betaling van te voren voldoen of je kunt ervoor kiezen om deze (contactloos) te pinnen bij het afhalen van je bestelling. Het is helaas niet mogelijk om contant te betalen. 

Petpoints 

Spaar automatisch voor leuke kortingen door middel van petpoints! Bij elke bestelling die je plaatst ontvang je petpoints, deze worden automatisch aan je account toegevoegd. Bij elke 25 petpoints die je inzet, ontvang je €1,00 korting op je bestelling! Je petpoints zijn maximaal een half jaar geldig. 

Beter voor het milieu

Onze producten zullen geleverd worden in dozen. Duurzaamheid vinden wij belangrijk en daarom zullen wij de originele verpakkingen van de leverancier hergebruiken. Wij hebben dus geen extra verpakkingsmateriaal meer nodig!

Razendsnelle levering & voorwaarden

Je bestelling wordt nu middels diepvriepwagens van onze logistieke dienstverlener Leen Menken bevroren vervoerd en gegarandeerd bevroren geleverd. Rond 21 uur, de avond voor levering, ontvang je een bericht met een tijdsindicatie (tijdsblok van 3 uur). Op de dag van levering kun je de chauffeur volgen via een link in de email die de avond ervoor is verstuurd. Mocht er onverwachts wat tegen zitten onderweg, dan zal het tijdsblok ook automatisch opschuiven. 30-60 minuten voor bezorging, krijg je nog een sms dat hij er aan komt. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Houd je er wel rekening mee dat je thuis bent om je pakket te ontvangen? Mocht je niet thuis zijn, dan neemt de chauffeur contact met je op. Je kan dan eventueel afspreken dat hij het ergens neer zet, of bij de buren afgeeft. Let er wel op dat dit op eigen risico is, aangezien het diepvriesproducten betreft is de kans op ontdooiing groot. Mocht je tijdens moment van leveren niet thuis zijn, en geen afspraak kunnen maken met de chauffeur? Dan neemt Leen Menken het pakket mee en komt het de volgende dag nogmaals aanbieden. Helaas zijn we dan genoodzaakt om de extra te maken kosten voor een 2e aanbieding van je pakket aan je door te berekenen.

                                                                                                                                                                                    

Wij leveren de bestellingen uit via een netwerk van diepvrieskoeriers. Op dit moment is levering nog niet mogelijk op de Waddeneilanden.