0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2738 9,1 4,5 0,91 92 10

Bestellen, betalen, bezorgen

Goedkoper, sneller en veiliger verzenden dan ooit! 

 

Kies zelf je bezorgmoment!

Wij leveren woensdag, donderdag en zaterdag van 8:00 tot 18:00. In het bestelproces kun je eenvoudig het bezorgmoment kiezen dat jou het beste past. Je ontvangt je diepvries diervoeding vanaf €12.95 in huis! Bestel je meer dan 40 kg? Dan betaal je €2,95 voor elke 20 kg extra. Rechtsbovenin kan je zien hoeveel je nog kan bestellen voordat je aan de 40 kg zit.

Betalen

Betaal gemakkelijk en veilig via IDEAL, Paypal, Mastercard of Visa. Als je ervoor kiest om je bestelling zelf af te komen halen, kun je de betaling van te voren voldoen of je kunt ervoor kiezen om deze (contactloos) te pinnen bij het afhalen van je bestelling. Het is helaas niet mogelijk om contant te betalen. 

Petpoints 

Spaar automatisch voor leuke kortingen door middel van petpoints! Bij elke bestelling die je plaatst ontvang je petpoints, deze worden automatisch aan je account toegevoegd. Bij elke 25 petpoints die je inzet, ontvang je €1,00 korting op je bestelling! Je petpoints zijn maximaal een half jaar geldig. 

Beter voor het milieu

Onze producten zullen geleverd worden in dozen. Duurzaamheid vinden wij belangrijk en daarom zullen wij de originele verpakkingen van de leverancier hergebruiken. Wij hebben dus geen extra verpakkingsmateriaal meer nodig!

Razendsnelle levering & voorwaarden

Je bestelling wordt nu middels diepvriepwagens van onze logistieke dienstverlener Vers & Fijn bevroren vervoerd en gegarandeerd bevroren geleverd. De avond voor levering ontvang je een bericht met een tijdsindicatie (tijdsblok van 2 uur).  Dit bericht wordt laat in de avond/ nacht verzonden. Met een tijdsindicatie van slechts 2 uur hoef je nooit meer lang thuis te zitten wachten op je pakket! De dag van levering kun je de chauffeur volgen via een app en hem/haar zelfs een bezorginstructie toesturen.

Houd je er wel rekening mee dat je thuis bent om je pakket te ontvangen? Wanneer dit onverhoopt toch niet lukt, kan je de chauffeur eventueel een bericht sturen met de vraag of hij/zij het ergens wilt neerzetten. Let er wel op dat dit op eigen risico is, aangezien het diepvriesproducten betreft is de kans op ontdooiing groot. Mocht je tijdens moment van leveren niet thuis zijn, dan neemt Vers en Fijn het pakket mee en komt het op een later moment nogmaals aanbieden. Helaas zijn we dan genoodzaakt om de extra te maken kosten voor een 2e aanbieding van je pakket aan je door te berekenen.

Levering recreatiepark

Wil je het graag op een recreatiepark laten bezorgen? Dit is mogelijk tot aan de receptie. De chauffeur zal bij aankomst bellen op jouw opgegeven telefoonnummer. Bij geen gehoor wordt het pakket mee terug genomen naar het verzenddepot.                                                                                                                                                                                          

Wij leveren de bestellingen uit via een netwerk van diepvrieskoeriers. Op dit moment is levering nog niet mogelijk op de Waddeneilanden.