0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Bevroren thuisbezorgd

Bevroren thuisbezorgd

De bezorging van je bestelling wordt verzorgd door onze partner Leen Menken. Bezorgingen worden uitgevoerd met diepvrieswagens zodat jouw pakket gegarandeerd bevroren zal worden bezorgd. Staat een bezorger voor een dichte deur en kan het pakket niet worden afgeleverd? Dan zijn we helaas genoodzaakt om de extra te maken kosten voor een 2e aanbieding van je pakket(en) aan je door te berekenen.

De avond voor levering ontvang je een bericht met een tijdsindicatie (tijdsblok 3 uur). De dag van levering kun je de chauffeur volgen via een link die je per sms ontvangt. 30-60 min voor levering ontvang je nogmaals een sms dat de chauffeur er bijna is. Jouw pakket zal bezorgd worden op de dinsdag, donderdag of zaterdag tussen 08:00 en 22:00. Op de site is het ook mogelijk om bij je bestelling een tijdsslot te reserveren, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Een mooie nieuwe optie waar wel wat extra kosten aan verbonden zijn. Dit komt doordat er bij het plannen van de routes rekening gehouden wordt het jouw tijdslot, hierdoor zijn de routes soms minder efficiënt. Je kunt daarom kiezen of je hier wel of niet gebruik van wil maken. 

De kosten voor het eerste pakket (max. 30 kg) bedragen €12,95. Voor elke 15 kg extra betaal je slechts €3,95 

Jouw bestelling wordt netjes verpakt in dozen. Aangezien wij duurzaamheid belangrijk vinden worden de originele verpakkingen van onze leveranciers hergebruikt, zo hebben wij geen extra verpakkingsmateriaal meer nodig!