0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2738 9,1 4,5 0,91 92 10

Bevroren thuisbezorgd

Bevroren thuisbezorgd

De bezorging van je bestelling wordt verzorgd door onze partner Vers en Fijn. Bezorgingen worden uitgevoerd met diepvrieswagens zodat jouw pakket gegarandeerd bevroren zal worden bezorgd. Staat een bezorger voor een dichte deur en kan het pakket niet worden afgeleverd? Dan zijn we helaas genoodzaakt om de extra te maken kosten voor een 2e aanbieding van je pakket(en) aan je door te berekenen.

De avond voor levering ontvang je een bericht met een tijdsindicatie (tijdsblok 2 uur). Dit bericht wordt laat in de avond/ nacht verzonden. De dag van levering kun je de chauffeur volgen via een app en hem/haar een bezorginstructie toesturen. Jouw pakket zal bezorgd worden op de woensdag, donderdag, of zaterdag tussen 08:00 en 18:00.

Niet thuis en toch geleverd willen worden? Wanneer je een koel of isolatie box voor je deur zet kan een chauffeur altijd de bestelling in deze box plaatsen. Je kunt de chauffeur hierover een eenmalig chat berichtje sturen via een berichtenveld wat bij de track & trace code zichtbaar is.

De kosten voor het eerste pakket (max. 40 kg) bedragen €12,95. Voor elke 20 kg extra betaal je slechts €2,95 

Jouw bestelling wordt netjes verpakt in dozen. Aangezien wij duurzaamheid belangrijk vinden worden de originele verpakkingen van onze leveranciers hergebruikt, zo hebben wij geen extra verpakkingsmateriaal meer nodig!