0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Over ons

Animal Food Express

Animal Food Express


Animal Food Express is gestart in 2014 als online webshop voor het verzenden van diepvries diervoeding voor honden, katten, fretten, maar ook voor slangen en roofvogels. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, vooral als het om het verzenden van diepvries producten gaat! Daarom zijn we constant bezig om te verbeteren. Inmiddels hebben we een flinke groei doorgemaakt en met de jaren zijn verschillende processen, zoals het bestelproces en de kwaliteit van de (duurzame) bezorging sterk verbeterd.
 

Vers vlees voor jouw hond of kat bestel je eenvoudig bij Animal Food Express. Er is keuze uit een ruim assortiment aan verse diepvries diervoeding. Het assortiment van Animal Food Express bestaat uit KVV producten, BARF producten, prooidieren, dierensnacks en houdbaar dierenvoer. Je ontvangt je bestelling altijd bevroren, zodat je het vlees zeker weten vers ontvangt.

 

Animal Food Express is gevestigd aan de Hoge Eng Oost in Putten. Animal Food Express is gelieërd aan Kiezebrink Focus on Food. Ons kantoor is gevestigd op Hoge Eng oost 50 in het gebouw van Kiezebrink. Ons magazijn is gevestigd op Hoge Eng Oost 35 (tegenover het kantoor van AFE en Kiezebrink).

Onze toppers

Animal Food Express is gelieerd aan Kiezebrink. De dames en heren van de afdeling magazijn werken zowel voor Kiezebrink als Animal Food Express. Bij het afhalen van je bestelling wordt je dus geholpen door een van onze enthousiaste heren uit het Kiezebrink team.

Angela, onze altijd vrolijke dame van de Customer Service, werkt vanuit het kantoor van Kiezebrink. Voor al je vragen kun je contact met haar opnemen. Voor specifieke voedingsvragen kunnen we terecht bij onze nutrioniste, Marieke Post.