0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2788 9,1 4,5 0,91 96 10

Kies je levermoment

Kies je levermoment
 

Wij leveren op woensdag, donderdag- en zaterdag tussen 08:00-18:00u. In het bestelproces kun je eenvoudig jouw gewenste bezorgmoment kiezen.

  • Vóór dinsdag besteld = woensdag geleverd (of later gewenst moment)
  • Vóór woensdag besteld = donderdag  geleverd (of later gewenst moment)
  • Vóór vrijdag besteld = zaterdag geleverd (of later gewenst moment)

De dag voor levering ontvang je een bericht met een tijdsindicatie (tijdsblok 2 uur). Dit bericht wordt laat in de avond/ nacht verzonden. We begrijpen dat dit vervelend is, alleen dan is pas de planning bij Vers en Fijn rond. De dag van levering kun je de chauffeur volgen via een app en hem/haar zelfs een berichtje sturen.

Je ontvangt je diepvries diervoeding vanaf €12.95 in huis! Bestel je meer dan 40 kg? Elke 20 kg is slechts €2,95 extra. In je besteloverzicht kun je zien hoe ver jouw mandje is gevuld.

Houd je er wel rekening mee dat je thuis bent om je pakket te ontvangen? Wanneer dit onverhoopt toch niet lukt, kan je de chauffeur eventueel een bericht sturen met de vraag of hij/zij het ergens wilt neerzetten. Let er wel op dat dit op eigen risico is, aangezien het diepvriesproducten betreft is de kans op ontdooiing groot. Mocht je tijdens moment van leveren niet thuis zijn, dan neemt Vers en Fijn het pakket mee en komt het op een later moment nogmaals aanbieden. Helaas zijn we dan genoodzaakt om de extra te maken kosten voor een 2e aanbieding van je pakket aan je door te berekenen.