0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Kies je levermoment

Kies je levermoment
 

Wij leveren op dinsdag, donderdag en zaterdag (extra toeslag) tussen 08:00-22:00u. In het bestelproces kun je eenvoudig jouw gewenste bezorgdag kiezen.

  • Vóór dinsdag 15 uur besteld = donderdag geleverd (of later gewenst moment)
  • Vóór donderdag 23 uur besteld = zaterdag geleverd (extra toeslag) (of later gewenst moment)
  • Vóór zondag 23 uur besteld = dinsdag geleverd (of later gewenst moment)

De dag voor levering ontvang je een bericht met een tijdsindicatie (tijdsblok 3 uur). De dag van levering kun je de chauffeur volgen via een link die je per sms ontvangt. Om dit bericht te ontvangen, is het belangrijk dat je je mobiele nr aan ons doorgeeft. Ook is het mogelijk om een tijdslot te reserveren, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Een mooie nieuwe optie waar wel wat extra kosten aan verbonden zijn. Dit komt doordat er bij het plannen van de routes rekening gehouden wordt het jouw tijdslot, hierdoor zijn de routes soms minder efficiënt. Je kunt daarom kiezen of je hier wel of niet gebruik van wil maken. 

Je ontvangt je diepvries diervoeding vanaf €12.95 in huis! Bestel je meer dan 30 kg? Elke 15 kg is slechts €3,95 extra. In je besteloverzicht kun je zien hoe ver jouw mandje is gevuld.

Houd je er wel rekening mee dat je thuis bent om je pakket te ontvangen? Je kan bij bestellen aangeven als het ergens neergezet kan worden. Als je niet thuis bent, zal de chauffeur je proberen te bellen. Je kan ook dan doorgeven als het ergens neergezet of afgegeven mag worden. Let er wel op dat dit op eigen risico is, aangezien het diepvriesproducten betreft is de kans op ontdooiing groot. Mocht je tijdens moment van leveren niet thuis zijn, dan neemt Menken het pakket mee en komt het op een later moment nogmaals aanbieden. Helaas zijn we dan genoodzaakt om de extra te maken kosten voor een 2e aanbieding van je pakket aan je door te berekenen.