0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Bullepezen kopen

Bullepezen kopen

Bullepezen kopen voor je hond of kat? Animal Food Express heeft bullepezen per 10 stuks. Bullepezen zijn zeer geschikt als lekkere kauwsnack en tussendoortje. Bullepezen zorgen voor optimaal kauwplezier bij honden. Animal Food Express biedt daarnaast nog veel meer heerlijke kauwsnacks. Bestel bullepezen voor je hond bij Animal Food Express: wij leveren alles bij jou op locatie. Je ontvangt een SMS met de exacte bezorgtijd. Hierdoor hoef je niet de hele dag te wachten op de levering van jouw bullepezen. Bestel je bullepezen? Dan spaar je direct voor PET-points waarmee je profiteert van korting. 

Bullepezen en nog meer heerlijke kauwsnacks

Honden zijn gek op een goed stuk vlees en komen heerlijk tot ontspanning als zij even lekker kunnen kauwen en knagen aan een heerlijk stuk voer. Bullepezen zijn hier uitermate voor geschikt en daarnaast ook nog eens zeer voedzaam. Door het natuurlijke drogingsproces blijven mineralen en vitaminen optimaal behouden en behoudt deze snack ook zijn aantrekkelijke geur. 

Ben je op zoek naar lekkere snacks voor je hond waar even lekker op gekauwd kan worden? Bestel dan ook: 

Bullepezen als onderdeel van het BARF menu

Bullepezen zijn snacks die gerust gegeven worden als je hond op BARF menu zit. Steeds meer mensen geloven dat het voeren van rauw vlees goed is voor dieren omdat we hiermee dieren voeren zoals de natuur het bedoeld heeft. Honden zijn carnivoren en horen dan ook voeding te krijgen die past bij het verteringstelsel van een carnivoor. Voer daarom complete BARF menu bestaande uit orgaanvlees, spiervlees, vuile pens en bevleesde botten. Bullepezen zijn dan ook puur natuurlijke snacks en passen daarom prima in het rauw voer menu dat u samenstelt voor de hond. 

Bestel direct bullepezen bij Animal Food Express en spaar voor korting!