0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Kalkoennek voor uw hond

KALKOENNEK VOOR UW HOND

Ben je op zoek naar kalkoennekken voor je hond? Honden vinden het heerlijk om lekker te kauwen op de kalkoennek. De nek van een kalkoen is vaak wat harder dan bijvoorbeeld een eendennek of een kippennek. Zorg daarom eerst dat je hond ervaring heeft met het kauwen van botten. Een kalkoennek is zeer geschikt voor honden die ervaring hebben met het kauwen op harde botten. 

KAUWEN OP KALKOENNEKKEN

Honden vinden het heerlijk om te kauwen op kalkoennek. Zorg er wel voor dat je hond de kalkoennek niet opschrokt. Zorg dat je hond netjes op de kalkoennek kauwt en kluift. Mocht je merken dat uw hond moeite heeft met het eten van kalkoennek, dan kun je de kalkoennek eerst even platslaan voordat je deze geeft. 

KALKOENNEK BIJ ANIMAL FOOD EXPRESS

Animal Food Express heeft kalkoennekken voor u op vooraad. Kalkoennek is aanvullend voedsel op het complete dieet van uw hond. De kalkoennekken van Animal Food Express zijn goed bevleesd: uw hond zal er gek op zijn! 

De kalkoennekken van Animal Food Express passen prima in het KVV menu of het BARF menu van uw hond. Kalkoennek kunt u prima afwisselen met orgaanvleesspiervlees en overige bevleesde botten.

Weet u niet zeker welke voeding u moet geven aan uw hond? Neem dan contact op met de experts van Animal Food Express. Wij geven u deskundig voedingsadvies voor uw hond, zodat u de juiste keuze maakt. Wij leveren ons voer altijd bevroren bij u op locatie.