0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

KVV hond merken

Er zijn veel verschillende merken die KVV voor de hond aanbieden. Bij Animal Food Express hebben we een aantal merken die KVV bieden geselecteerd om aan te bieden in onze webshop. Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten en samenstellingen. Elk merk biedt KVV vanuit de visie dat dit veel gezonder is dan hondenbrokken. Deze merken bieden wij aan en hebben heerlijke producten voor uw hond!

KVV voor de hond van Kiezebrink

Kiezebrink is een producent en leverancier van grote variëteit aan KVV voor honden. Ook bieden zij voer aan roofvogels, reptielen en dierentuindieren. Het leveren van verantwoorde en gezonden KVV staat centraal bij Kiezebrink. Kiezebrink is dan ook een merk dat levert aan zowel particulieren als aan groothandels. Kiezebrink is dan ook een zeer populair product. Deze KVV producten van Kiezebrink worden het meest verkocht:

KVV voor de hond van Alaska Petfood

Ook Alaska Petfood gelooft in de visie dat honden carnivoren zijn en dus vlees en prooidier eters zijn. Vanuit deze visie zijn KVV producten geproduceerd op basis van de natuur. Het KVV voer van Alaska bestaat uit rauw spiervlees, vleesbotten en orgaanvlees. Voor honden zijn er ook nog KVV producten gemaakt van verse gepureerde groenten. Dit zijn de meest populaire producten van Alaska Petfood bij Animal Food Express:

KVV voor de hond van Carnivoer

KVV voer van Carnivoer bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Dit KVV merk is dan ook helemaal vrij van toevoegingen en additieven. Carnivoer is glutenvrij en bevordert de gezondheid van uw hond. Het bijzondere van Carnivoer is dat het KVV voer ontwikkeld is door dierenartsen met veel expertise op het gebied van rauwe voeding. Dit zijn de meest populaire producten van Carnivoer:

KVV voor de hond van Raw4Dogs

Als je een blije hond wilt die goed in zijn vel zit, dan moet je hem KVV voer van Raw4Dogs geven. Dit is natuurlijke hondenvoeding die zo goed mogelijk aansluit bij wat een hond nodig heeft. Raw4Dogs biedt KVV dat puur rauw is. Voor ieder ras en elke leeftijd is er wel een geschikt product van Raw4Dogs. Dit KVV merk is dan ook erg populair bij onze klanten:

Overige KVV merken voor de hond bij Animal Food Express

Naast deze merken bieden wij ook nog KVV voer van Barfmenu , Farm Food en Haaksbarf. Heerlijk KVV voer voor de hond bestel je bij Animal Food Express.

Bevroren thuisbezorgd – spaar voor korting!

Wij leveren KVV op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00-22:00. In het bestelproces kun je eenvoudig het bezorgmoment kiezen dat je het beste past. 

De verpakking (isolatiedozen) die wij gebruiken om je bestelling bevroren te houden neemt onze chauffeur weer mee terug om opnieuw te gebruiken.
Aan de deur worden de producten voor u uit de doos gehaald in draagbare tassen. De isolatiedozen krijgen een tweede leven en uw afvalcontainer wordt niet onnodig gevuld met afvalmateriaal. 

Tijdsindicatie voor het ontvangen

Je ontvangt een e-mail wanneer wij je bestelling komen leveren. Deze tijdsindicatie is ongeveer 1 uur (bijv. wij komen tussen 18.00-19.00u uw bestelling bezorgen. Met een tijdsindicatie van slechts 1 uur hoef je nooit meer lang thuis te zitten wachten op je pakket! Deze tijdsindicatie wordt naar je verstuurd via de mail.