0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2693 9,1 4,5 0,91 91 10

Rauw vlees voor de hond bestellen

Rauw vlees voor hond kopen?

Bent u op zoek naar rauw vlees voor honden? Bij Animal Food Express heeft u een ruime keuze aan rauw vlees voor honden. Bestel rauw vlees voor uw hond voor 13:00 uur, dan ontvangt u morgen uw bestelling.

Rauw vlees van Animal Food Express past zonder probleem in het samengestelde BARF menu of KVV menu van uw hond. Als u rauw vlees voor de hond koopt, ontvangt u dit bevroren bij u thuis. Zo weet u zeker dat het rauwe vlees ook echt vers en rauw blijft.

     

Populaire rauw vlees producten voor de hond:

Bij Animal Food Express kiest u een breed en compleet assortiment rauw vlees voor de hond. Al meer dan 4.000 mensen zijn u voorgegaan en zij beoordelen ons rauw vlees met een ruime voldoende. Wij helpen u graag de overstap te maken naar rauw vlees voor de hond. Onze klanten en hun honden zijn dol op dit rauwe vlees:

Bij Animal Food Express krijgt u rauw vlees voor de hond bevroren thuisbezorgd vanaf €11.95. U kiest zelf het bezorgmoment. Heeft u behoefte aan deskundig voedingsadvies voor het rauwe voer voor uw hond, neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven u een eerlijk en betrouwbaar advies over rauw vlees voor uw hond.

Kant en klaar rauw vlees voor honden

Bij het voeren van vers vlees heb je de keuze tussen KVV producten of BARF producten. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. KVV is een vleesproduct van gemalen spiervlees, gemalen organen, en gemalen botten in de juiste verhouding verpakt in een worst of bakje. KVV is hierdoor gemakkelijk in porties te verdelen en door verschillende soorten af te wisselen voer je een compleet menu. Bij sommige merken KVV worden extra vitamines en mineralen toegevoegd. Zo’n premix maakt afwisseling niet langer noodzakelijk.

Voeren volgens de BARF methode houdt in dat je zelf het menu voor je hond samenstelt. Bij de BARF methode reken je zelf uit hoeveel vleesbot, spiervlees en orgaan jouw hond nodig heeft en stel je zelf het menu samen. Meer informatie vind je in onze kennisbank.

Rauw vlees voor de hond bestellen bij Animal Food Express

Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod aan rauw vlees voor uw hond. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste menu voor je hond? Neem dan contact met ons op. Wij geven je deskundig advies zodat je het juiste menu kunt samenstellen.