0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2788 9,1 4,5 0,91 96 10

Vers vlees voor de hond bestellen

Vers vlees voor uw hond

Wilt u vers vlees voor uw hond bestellen? Bij Animal Food Express heeft u voldoende keuze voor heerlijk vers vlees voor uw hond. Het verse vlees past zonder probleen in het BARF menu of KVV menu van uw hond. 

Populair vers vlees voor de hond

Bij Animal Food Express kies je een breed en compleet assortiment vers vlees voor de hond. Al meer dan 4.000 mensen zijn je voorgegaan en zij beoordelen ons verse vlees met een ruime voldoende. Wij helpen je graag de overstap te maken naar vers vlees voor de hond. Onze klanten en hun honden zijn dol op dit verse vlees:

Bij Animal Food Express krijg je vers vlees voor de hond bevroren thuisbezorgd vanaf €11.95 en je kiest zelf het bezorgmoment. Heb je behoefte aan deskundig voedingsadvies voor het verse voer voor je hond, neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven je een eerlijk en betrouwbaar advies over vers vlees voor je hond.

 

Vers vlees voor je hond bestellen bij animal food express

Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod aan vers vlees voor je hond. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de het juiste verse vlees voor je hond? Neem dan contact met ons op. Wij geven je deskundig advies zodat je het juiste menu samenstelt.

Bestel vers vlees voor uw hond!