0341-355739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00 en 13:00-17:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
1425 9,2 4,5 0,92 97 10

Vers vlees voor de hond bestellen

Vers vlees voor uw hond

Wilt u vers vlees voor uw hond bestellen? Bij Animal Food Express heeft u voldoende keuze voor heerlijk vers vlees voor uw hond. Het verse vlees past zonder probleen in het BARF menu of KVV menu van uw hond. 

Populair vers vlees voor de hond

Bij Animal Food Express kiest u een breed en compleet assortiment vers vlees voor de hond. Al meer dan 4.000 mensen zijn u voorgegaan en zij beoordelen ons verse vlees met een ruime voldoende. Wij helpen u graag de overstap te maken naar vers vlees voor de hond. Onze klanten en hun honden zijn dol op dit verse vlees:

Bij Animal Food Express krijgt u vers vlees voor de hond bevroren thuisbezorgd vanaf €11.95 en u kiest zelf het bezorgmoment. Heeft u behoefte aan deskundig voedingsadvies voor het verse voer voor uw hond, neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven u een eerlijk en betrouwbaar advies over vers vlees voor uw hond.

Honden zijn carnivoren. Hier moet de voeding op aangepast worden.

Vers vleews voor uw hond bestellen bij animal food express

U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod aan vers vlees voor uw hond. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de het juiste verse vlees voor uw hond? Neem dan contact met ons op. Wij geven u deskundig advies zodat u het juiste menu samenstelt.

Bestel vers vlees voor uw hond!