0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Versvoer voor honden kopen

Versvoer voor honden

Versvoer voor honden kopen? Animal Food Express heeft een ruime keuze aan versvoer voor honden. Als je vers voer voor de hond koopt, ontvang je dit bevroren bij je thuis. Zo weet je zeker dat het verse voer ook echt vers blijft!

   

Populair versvoer voor honden:

Animal Food Express heeft een breed en compleet assortiment versvoer voor de hond. Al meer dan 4.000 mensen zijn je voorgegaan en zij beoordelen ons verse voer met een ruime voldoende. Wij helpen je graag de overstap te maken naar vers voer voor de hond. Onze klanten en hun honden zijn dol op dit verse voer:​

Bij Animal Food Express krijg je het vers voer bevroren thuisbezorgd vanaf €11.95. Je kiest zelf het bezorgmoment. Heb je behoefte aan deskundig voedingsadvies voor het rauwe voer voor je hond, neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven je een eerlijk en betrouwbaar advies over rauw vlees voor je hond.

Versvoer voor de hond bestellen bij Animal Food Express

Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod aan rauw vlees voor je hond. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste versvoer voor je hond? Neem dan contact met ons op. Wij geven je deskundig advies zodat je het juiste menu samenstelt.