0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Luxe kvv bakjes

Luxe kvv bakjes, makkelijk en hygiënisch!

Bij Animal Food Express begrijpen we dat je soms geen tijd of energie vrij hebt om de grote mixen te portioneren voor jouw hond, kat of fret. Hier hebben wij de oplossing voor! Luxe kvv bakjes in porties van 200 gram. Niet meer portioneren of ompakken, gemakkelijk te ontdooien in de koelkast, lekvrij en heel erg praktisch!

Hond Kat Fret

Hoe werkt dat dan?

In de bakjes zitten de mixen van Kiezebrink. Deze hebben wij al voor je in mooie bakjes gedaan per 200 gram. Het bakje is afsluitbaar, waardoor het gemakkelijk en hygiënisch kan ontdooien in de koelkast. De deksel zit vast aan het bakje, waardoor deze niet kwijt kan raken. Je kunt nu gemakkelijk de portie voor één á twee dagen eruit halen door het bakje vanuit de diepvries in de koelkast te zetten. Je bent met de bakjes geen tijd meer kwijt aan het portioneren van de grote mixen! Tijd die je bijvoorbeeld kunt steken in aandacht voor jouw huisdier.

En hoe voer ik dan volledig?

Je kunt een volledig menu gemakkelijk zelf samenstellen door minimaal 5 verschillende diersoorten per twee weken te voeren. Voer hierbij minimaal één keer per week en maximaal drie keer per week vis. 

Door op onderstaande afbeelding te klikken, kun je dit product bestellen! 

Losse kvv bakjes