0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Darf hondenvoer

Darf hondenvoer voor de juiste balans!

Als echte hondenliefhebber wil je vanzelfsprekend het beste voor je hond. Je wil hem zo gezond mogelijk doen opgroeien zodat hij optimaal kan genieten van het leven. Een natuurlijke voeding die past bij jouw hond is dan iets waar je naar streeft en met Darf hondenvoer kan dat.

Over de samenstelling van Darf is goed nagedacht. Het voer zit bomvol eiwitten en vitale bouwstoffen, mineralen en vitamines die je hond nodig heeft. De formule zit zo in elkaar dat je hond binnenkrijgt wat hij nodig heeft zonder een overschot of tekort te creëren. Darf vleessoorten zijn samengesteld uit minstens vier diersoorten.

Darf KVV producten

Darf hondenvoer bestaat er in de KVV variant. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. In ons uitgebreide assortiment aan diepvriesdiervoeding en snacks vindt je deze producten terug.
 

Darf hondenvoer bestellen

Het bestellen van onze Darf producten is heel eenvoudig. Neem een kijkje in onze webshop en vraag naar ons deskundig voedingsadvies mocht je er zelf niet uit komen. Onze producten worden dan op een eigen gekozen moment bij jou thuisbezorgd, bevroren!

Darf hondenvoer zal het maximale uit jouw hond halen en samen profiteren jullie van zijn gezonde voeding. Een hond die zich fit, sterk en gezond voelt is het ideale maatje voor jou!