0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Darf kvv

Biologisch verantwoorde voeding met Darf KVV!

De kans is groot dat je voor jezelf de keuze al maakt. Bewustere voeding, vaker biologisch. Waarom zou je voor je hond anders willen? Ook voor dieren bestaat er verantwoord voeding, maar waar moet je aan denken bij biologische diervoeding en waar vind je het? Darf KVV biedt de uitkomst met hun heerlijke, milieubewuste voedingsproducten. Zo hoef je niet langer te kiezen tussen wat lekker en verantwoord is. Met Darf KVV is er een combinatie gemaakt en krijg je het beste van beiden.

Wat is Darf KVV?

KVV staat voor kant en klaar vers vlees. Als je voor jezelf steeds vaker de keus maakt om te gaan voor vers en biologisch dan zit je hier voor je hond aan het goede adres. De producten van Darf zijn 100% natuurlijk. Er zitten geen chemische toevoegingen of antibiotica aan deze producten. Wat je krijgt is een nauwkeurig bewerkt vleesproduct van vier verschillende diersoorten. Een mix aan vlees, botten en organen van top kwaliteit. Kortom; een bewust product.

De voordelen van biologisch diervoeding

Biologische diervoeding is rijk aan eiwitten, voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Het zorgvuldig samenstellen van de formule binnen Darf KVV producten zorgt er voor dat je hond de juiste hoeveelheid van alles binnen krijgt. Goede voeding is bij dieren net zo belangrijk als bij ons mensen. Biologische voeding heeft geen toevoegingen van chemische aard.

Het gemak van Darf

Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gemakkelijk in gebruik. Maak gemakkelijk porties en vries de rest van het product in voor een later moment. Ook is het voer gemakkelijk online te bestellen via onze website en worden ze bevroren bij je thuisbezorgd. Je kunt zelf je bezorgmoment kiezen! Kies uit ons uitgebreide assortiment aan diepvriesdiervoeding en snacks. Biologisch gezond en makkelijk in een!