0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00 en 13:00-17:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2106 9,2 4,5 0,92 97 10

Gedroogde hondensnacks

GEDROOGDE HONDENSNACKS

Bestel jouw gedroogde hondensnacks bij Animal Food Express en laat je hond genieten van heerlijke delicatesse! Met een zeer ruim aanbod in gedroogde hondensnacks vind u altijd wel iets lekkers voor de hond. Onze gedroogde hondensnacks zijn van 100% vlees. In onze webshop vindt u exact waar de snack van gemaakt is. Zo weet u zeker dat u gedroogde snacks aanschaft die passen bij het menu van uw hond.

WAAROM GEDROOGDE HONDENSNACKS KOPEN?

Gedroogde hondensnacks zijn geschikt voor alle hondenrassen. Gedroogde snacks zijn ideaal als u uw hond wat lekkers gunt. Daarnaast is uw hond ook gewoon even lekker bezig met zijn snack, waardoor u uw eigen ding kunt doen. De gedroogde hondensnack draagt bij aan een gezond gebit. De gedroogde snacks zijn gezond doordat er geen onnatuurlijke toevoeggingen in zitten zoals geur, kleur of smaakstoffen. Doordat de snacks gedroogd worden zijn deze ook lang houdbaar.

BEKENDE GEDROOGDE HONDENSNACKS

De meest bekende hondensnacks zijn bullenpezen. Van de rund worden de meeste snacks gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan gedroogde huid, oren, spiervlees, organen, nekken en staarten. De gedroogde huid, oren en staarten zijn hard, wat zorgt voor extra kauwplezier. Spiervlees en organen zijn dan weer wat zachter en zijn meer geschikt als beloningssnoepje. Ook hebben wij heerlijke gedroogde hondensnacks van eend, fazant, kalkoen, kip, konijn, paar den vis in ons assortiment. Er is dus werkelijk van alles te vinden bij Animal Food Express!

BESTEL UW GEDROOGDE HONDENSNACKS ONLINE

Gedroogde hondensnacks zijn ideaal om uw hond te verwennen. De snacks passen in het kvv en BARF menu. Daarnaast spaart u voor kortingspunten als u gedroogde hondensnacks bestelt bij Animal Food Express.  U kunt uw bestelling ook afhalen in Putten. Veel kauwplezier!