0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Hondenvoer tegen allergie

Hondenvoer tegen allergie, bestaat dat?

Je hond heeft opeens ontzettend veel jeuk. Hij zit voortdurend aan zijn tenen te likken en aan zijn oren te krabben. De jeuk begint hem te belemmeren en al snel beginnen de eerste kale plekken. Help, wat is er aan de hand met je hond? Een voedselallergie zal hoogstwaarschijnlijk de boosdoener zijn en daar hebben we wat voor. Hondenvoer tegen allergie.

De eerste symptomen van een voedselallergie kunnen variërend zijn. Soms heb je het niet eens in de gaten tot de beschadiging van vacht en huid zijn kop op steekt. Maar voor je begint met hondenvoer tegen allergie moet de diagnose gesteld worden.

Hoe weet ik of mijn hond echt allergisch is?

Hondenvoer tegen allergie bestellen omdat je een vermoeden hebt is natuurlijk niet de bedoeling. Het stellen van de diagnose vergt echter wel veel discipline van jou als baasje. Het betekend dat je start met een strikt hypoallergeen menu. Even je hond dat stukje worst toeschuiven bij het avondeten of een lekker hondenkoekje tussendoor is uitgesloten. Het is de bedoeling dat je hond voor een periode van ongeveer zes weken alleen deze speciale voeding binnenkrijgt.

Wanneer er na die periode een vermindering van de klachten voor ongeveer 75% is dan kun je vast stellen dat het om een voedselallergie gaat en kun je gaan kijken naar hondenvoer tegen allergie. Mochten de klachten wel wat verminderd zijn maar niet genoeg dan is er misschien sprake van een andere oorzaak en moet dit verder onderzocht worden.

Aan welk voer moet ik nu denken?

Als je hond daadwerkelijk een voedselallergie heeft dan zijn daar speciale voedingspakketten voor. Kijk bijvoorbeeld eens in ons uitgebreide assortiment aan diepvriesdiervoeding en snacks of laat je adviseren. Wij kunnen je gemakkelijk voorzien van deskundig voedingsadvies.

Onze speciale allergie pakketten kunnen misschien uitkomst bieden. Wanneer je besluit om een bestelling bij ons te doen bezorgen we je bestelling gemakkelijk bij je thuis.