0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Kattenvoer bestellen

Ik wil kattenvoer bestellen maar welke?

Of je nu voor het eerst een kattenbezitter bent of wil overstappen naar een andere voeding, het kan zijn dat je niet weet waar je het moet zoeken. Het is belangrijk om eerst te snappen waar goede kattenvoeding aan moet voldoen. Kattenvoer bestellen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. 
Goed, je wil kattenvoer bestellen. Om te beginnen moet je weten dat katten een grote hoeveelheid van hun vocht uit de voeding halen. Dat wil zeggen dat het uiterst belangrijk is om te letten op de hoeveelheid vocht in een product. Daarnaast heeft het hoge eiwitten en vetten nodig. Taurine is met name belangrijk in het menu van een kat. Dit omdat een tekort aan Taurine uiteindelijk kan zorgen voor blindheid en hartfalen.

Een kat is een echte carnivoor. Vlees is daarom belangrijk in de voeding. Groente of granen zijn daarmee overbodig. Ook is het belangrijk om te letten op de vitamines en mineralen in de voeding maar een te veel aan bijvoorbeeld calcium of fosfor kan schadelijk zijn. Zorg voor een goede balans. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze KVV producten voor katten.

Droog of nat voer voor de kat?

Kattenvoer bestellen roept nog een vraag op. Er bestaat zowel droog als nat voer voor katten. Beiden zijn goed als totaal voeding echter ligt er een kleine voorkeur bij nat voeding omdat hier meer vocht in zit en het dichterbij het natuurlijke dieet van een kat komt. Het is alleen minder lang houdbaar en heeft een sterkere geur.

Droogvoer stinkt minder dan nat voer en geeft minder rotzooi. Dit is iets wat je als baasje misschien meer aanstaat. Onthoud wel dat het gaat om de gezondheid van je kat. Misschien kan dit jouw keuze beïnvloeden.

Waar bestel ik mijn kattenvoer?

Als de keuze is gemaakt ga je op zoek naar een winkel, maar wist je dat je het ook makkelijk online kunt bestellen. Kattenvoer bestellen is in een handomdraai geregeld. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan diepvriesdiervoeding en snacks. Wij bezorgen alles bevroren bij je thuis en geven deskundig voeding advies als dit nodig is. Met een paar simpele klikken kan je kat genieten van zijn nieuwe maaltijd.