0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2693 9,1 4,5 0,91 91 10

Kauwbotten voor jouw hond

KAUWBOTTEN VOOR JOUW HOND BESTEL JE OP ANIMAL FOOD EXPRESS

Wil jij graag kauwbotten voor de hond kopen? Dan ben je bij Animal Food Express aan het juiste adres, want wij hebben kauwbotten voor elke hond in ons assortiment opgenomen. Je leest er hier meer over!

WAAROM KAUWBOTTEN VOOR EEN HOND AANSCHAFFEN?

Het is hartstikke goed om jouw hond een aantal uren op een bot van Animal Food Express te laten kauwen. Niet alleen als beloning, maar ook om jouw hond te laten ontspannen is het een ontzettend goed idee om hem af en toe een kauwbot te geven.

WAAR MOET JE OPLETTEN BIJ HET KOPEN VAN KAUWBOTTEN?

Wanneer je kauwbotten voor een hond koopt, is het belangrijk om te letten op het formaat van het bot en het formaat van jouw viervoeter. Het bot moet namelijk groot genoeg zijn voor jouw hond. Je kunt zelfs beter een te grote kauwbot hebben dan een te kleine. Als je jouw trouwe viervoeter een te kleine kauwbot geeft, kan hij er namelijk in stikken. En dat is natuurlijk iets wat je wilt voorkomen.

WELKE KAUWBOTTEN VOOR HONDEN HEBBEN WIJ?

Op Animal Food Express kun je verschillende vleesbotten vinden. Het verschil zit hem niet alleen in het formaat, maar ook in de zachtheid van het bot. Bij de botten in ons assortiment hebben wij met symbolen in de vorm van botjes aangegeven hoe hard het bot is. Wil je een zacht bot? Kies dan voor kauwbotten waar maar 1 botje bij staat. Deze botten zijn zacht genoeg om met een schaar door te knippen. Een kauwbot dat een zachtheid van 1 tot 2 botjes heeft, is ideaal voor jonge honden. Botten waar drie tot vier botjes bij staan, zijn al wat harder. Deze botten zijn geschikt voor de volwassen hond. De hardste botten in ons assortiment zijn te herkennen aan de 5 botjes die er naast staan. Dit soort botten kun je jouw hond beter niet in 1 keer op laten eten. Ze zijn namelijk alleen goed geschikt als lekker kluifmateriaal.

BESTEL HEEL EENVOUDIG OP ANIMAL FOOD EXPRESS

Wil jij graag voor jouw hond lekkere kauwbotten bestellen? Dat kan heel eenvoudig op Animal Food Express. Kies de botten uit die jij wilt en doorloop het bestelproces. Bestel je voor 13.00 uur? 

WEET JE AL WELKE BOTTEN JIJ HET BESTE KUNT KIEZEN?

Wil je zeker weten dat de juiste kauwbotten voor jouw hond aanschaft? Dan mag je gerust contact met ons opnemen en ons vragen om advies. Onze medewerkers kunnen jou een voedingsadvies op maat geven, zodat je zeker weten de juiste botten in huis haalt.