0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Kippennek kopen

KIPPENNEK KOPEN

Bent u op zoek naar kippennek voor uw hond of kat? Zowel honden als katten vinden het heerlijk om lekker te kauwen op kippennek. De nek van een kip is redelijk zacht en versplintert nauwelijks. Heeft uw hond of kat weinig ervaring met het eten van botten? Kippennekken zijn dan een goede uitkomst.

Een kippennek is redelijk klein en de bot heeft een zachte structuur. Kippennekken zijn daarom ideaal om te voeren aan uw hond of kat. De kippennekken zijn ook zeker geschikt voor jonge honden en katten.

   

KAUWEN OP KIPPENNEKKEN

Honden en katten vinden het heerlijk om te kauwen op kippennek. Zorg er wel voor dat uw huisdier de kippennek niet opschrokt. Zorg dat uw hond of kat netjes op de kippennnek kauwt en kluift. Mocht u merken dat uw hond of kat moeite heeft met het eten van kippennek, dan kunt u later nog de gemalen kippennek aanschaffen. U kunt dan alsnog kippennek voeren op een veilige manier.  

KIPPENNEK BIJ ANIMAL FOOD EXPRESS

Animal Food Express heeft kippennekken voor u op vooraad. Kippennek is aanvullend voedsel op het complete dieet van uw hond. De kippennekken van Animal Food Express zijn goed bevleesd: uw hond zal er gek op zijn! 

De kippennekken van Animal Food Express passen prima in het KVV menu of het BARF menu van uw hond. Kippennnek kunt u prima afwisselen met orgaanvleesspiervlees en overige bevleesde botten.

Weet u niet zeker welke voeding u moet geven aan uw hond? Neem dan contact op met de experts van Animal Food Express. Wij geven u deskundig voedingsadvies voor uw hond, zodat u de juiste keuze maakt.

Gaat u direct kippennekken kopen? Wij leveren ons voer altijd bevroren bij u op locatie.