0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Pet Points voorwaarden

VOORWAARDEN PET POINTS

PET POINTSPet points

Pet Points zijn de spaarpunten van Animal Food Express die je spaart bij elk product dat je besteld. Ieder product heeft zijn eigen hoeveelheid Pet Points. De Pet Points worden verzameld in "mijn account", hier kun je zien hoeveel punten je tot nu toe hebt gespaard. De Pet Points kun je inwisselen tijdens het bestelproces, waarbij je flinke kortingen kunt krijgen op je bestelling. De Pet Points zijn in het leven geroepen om zo onze trouwe klanten te bedanken.  

 Extra voordeel!

SPAREN

Het sparen van Pet Points bij Animal Food Express is super gemakkelijk! Per product staat aangegeven hoeveel Pet Points er te verdienen zijn. Wanneer je alle producten die je wilt bestellen in je verzenddoos hebt gedaan, kun je de bestelling gaan plaatsen. Wanneer deze is afgerond, zullen de gespaarde Pet Points zichtbaar zijn onder het kopje 'mijn account'! Elk product uit het assortiment van Animal Food Express heeft zijn eigen aantal Pet Points. Het aantal Pet Points staan vermeld in de productomschrijvingen van de producten. Het sparen van Pet Points gaat dus gemakkelijk en snel, de ideale manier van extra voordeel krijgen!

BESTEDEN

De Pet Points zijn  te besteden tijdens het bestelproces. Bij besteding van 25 Pet Points, ontvang je €1,00 euro korting op jouw bestelling! Je kunt er ook voor kiezen om langer door te sparen en eens in de zoveel tijd enorm veel korting te krijgen. Elke 25 Pet Points staan gelijk aan € 1,00 korting. 

EXTRA PUNTEN VERDIENENSpaarvarken

Natuurlijk zijn er ook diverse manieren om extra Pet Points te verdienen. Zo kun je producten beoordelen en een review schrijven, waar je punten mee kan verdienen. Ook kun je punten verdienen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en je hierop te abonneren. 

HALF JAAR GELDIG

De pet points die je spaart bij Animal Food Express zijn een half jaar geldig. Zorg er dus voor dat je optijd weer besteld zodat je de korting die je hebt opgespaard niet mis loopt!