0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Runderhart

Runderhart kopen voor je hond of kat? Animal Food Express heeft hele runderharten en gemalen runderharten. Runderharten zijn zeer geschikt als onderdeel van het BARF menu. Runderhart wordt dan ook gebruikt als aanvullende voeding voor gezelschapsdieren als honden en katten. Bestel runderharten voor je hond of kat bij Animal Food Express: wij leveren jouw runderharten bevroren bij jou op locatie. Je ontvangt een SMS met de exacte bezorgtijd. Hierdoor hoef je niet de hele dag te wachten op de levering van jouw runderharten. Bestel je runderharten? Dan spaar je direct voor PET-points waarmee je profiteert van korting. 

Runderharten bestellen voor de hond

Honden zijn gek op een goed stuk vlees en runderharten vallen goed in de smaak. Vul nooit alleen maar runderharten aan je hond, dit is lang niet voldoende voor een compleet en gebalanceerd menu. Varieer met bevleesde botten, spiervlees en orgaanvlees. De gemalen runderhart is verpakt in een worst van 1 kg.

Runderharten als rauw voer

Runderharten passen prima in het BARF menu van honden en katten. Steeds meer mensen geloven dat het voeren van rauw vlees goed is voor dieren omdat we hiermee dieren voeren zoals de natuur het bedoeld heeft. Honden zijn carnivoren en horen dan ook voeding te krijgen die past bij het verteringstelsel van een carnivoor. Voer daarom complete BARF menu bestaande uit orgaanvlees, spiervlees, vuile pens en bevleesde botten. Runderhart past daarom prima in het rauw voer menu dat u samenstelt voor de hond.