0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!

Slangenvoer kopen

Slangenvoer kopen

Slangenvoer kopen doe je bij Animal Food Express! Bij Animal Food Express heb je een breed assortiment aan slangenvoer. Wij leveren jouw slangenvoer bevroren bij je thuis via het Food Netwerk. Hierdoor ben je verzeker van een bevroren levering van het slangenvoer. Daarnaast ontvang je op de dag van levering een email met de verwachte levertijd. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te wachten op je slangenvoer. 

SLANGENVOER KOPEN: POPULAIR VOER

Animal Food Express heeft ruime ervaring als het goed om het verkopen van slangenvoer. Uit ervaring weten wij dat de volgende producten ideaal zijn om te voeren aan slangen:

Muizen, ratten en eendagskuikens worden het vaakst gekocht als slangenvoer. Uiteraard hebben wij ook kleinere units met slangenvoer. Zo kun je op je gemak eens proberen welk voer jouw slang lekker vindt en graag eet. Zo zit je niet meteen met een grote voorraad slangenvoer en bouw je rustig een goed dieet met slangenvoer op. 

OVERIG SLANGENVOER

Animal Food Express heeft naast slangenvoer ook nog overig voer voor reptielen zoals insecten, kwartels en hamsters. Ook dit slangenvoer ontvang je bevroren en vers bij jou thuis. Slangenvoer bestellen doe je makkelijk en snel bij Animal Food Express. 

Heb je nog vragen over een goed voedingsschema voor je slang of reptiel? Neem dan vrijblijvend contact op met onze voedingsdeskundigen. Wij helpen je graag met het opzetten van een goed voedingsschema met slangenvoer.