0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00 en 13:00-17:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2106 9,2 4,5 0,92 97 10

Testpanel

Graag willen we jullie voorstellen aan het testpanel van Animal Food Express! 

Animal Food Express biedt een ruim assortiment aan diepvriesdiervoeding aan. Producten worden, voordat ze worden opgenomen in ons assortiment, uitgebreid getest door onze testpanel leden. Wanneer producten zijn goedgekeurd door het testpanel, verschijnen ze bij ons op de site! Zo nu en dan zullen wij een update plaatsen over het panel wanneer zij een nieuw product hebben gekeurd. 

Testpanel HunterHUNTER

Dit is Hunter. Hunter is een kruising Herder, LabradorXRottweiler van 5 jaar. Hunter is afgelopen februari deels overgestapt op rauw voer, omdat Hunter te licht was voor zijn bouw en hij at zijn brokken slecht. Sinds Hunter op rauw voer zit, is hij twee kilo aangekomen en ziet hij er een stuk beter uit. Zijn vacht glanst meer en hij is wat voller geworden. Hunter zijn favoriete smaak is eend en konijn. Vis eet Hunter minder graag. Hunter is zeer actief en dol op spelen, vooral op spelen met een bal! Hij wisselt het spelen graag af met relaxen in het zonnetje.   

WORST

Testpanel WorstDit is Worst. Worst is een vrouwelijke bloedpython van een half jaar oud. Worst weegt op dit moment 700 gram en is 70 centimeter lang. Uiteindelijk kan Worst 15 kilo worden en 1.80 meter lang! Worst eet weaner ratten en af en toe wat naaktmuizen. Ze ligt graag op haar warmtemat en ook verkent ze regelmatig haar terrarium.