0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Diepvries hondenvoer

Diepvries hondenvoer online bestellen doe je bij Animal Food Express. Wij bieden een breed assortiment aan diepvries hondenvoer en leveren deze bevroren bij jou thuis door bezorging met het Food Netwerk. Je kunt zelf de gewenste bezorgdatum selecteren. Wij versturen op de leverdag een SMS met de verwachte levertijd. Zo weet je zeker dat jouw diepvries hondenvoer ook daadwerkelijk bevroren ontvangt en op welk tijdstip dit gaat gebeuren. Bestel je jouw diepvries hondenvoer voor 13:00? Dan ontvang je de volgende bezorgdag je bestelling. Ons diepvries hondenvoer past zonder problemen in het BARF menu of KVV menu van je hond. Heerlijk vers en rauw vlees bestel je daarom bij Animal Food Express. 

Voordeelpakket Rauw paardenvlees Kippen nekjes

Populair diepvries hondenvoer

Hondeneigenaren die vers rauw vlees voeren, bestellen regelmatig diepvries hondenvoer bij Animal Food Express. Zij kopen het vaakst de volgende producten, wellicht goed om ook eens te proberen bij jouw hond! 

Heb je behoefte aan deskundig voedingsadvies voor diepvries hondenvoer? Neem dan vrijblijvend contact op met onze voedingsdeskundigen. Wij helpen je graag verder met het invullen van een gezond en evenwichtig dieet met diepvries hondenvoer. 

Informatie over diepvries hondenvoer

Hondenvlees in de diepvries bewaren is simpel. Een goed en evenwichtig dieet opstellen is echter niet zo simpel als het geven van hondenbrokken. Waar brokken over het algemeen een complete voeding bevatten, is dit met diepvries hondenvoer niet het geval. Ga je hondenvlees uit de diepvries voeren, dan moet je zeker weten dat je voldoende voedingsstoffen hebt. 

Honden zijn van nature echte vlees eters. Zorg daarom dat je een gevarieerd en vers menu aanbiedt. Met diepvries hondenvoer bewaar je voor langere tijd genoeg voer. Doordat je het invriest blijft het ook lekker vers. 

Hondenvlees uit de diepvries in combinatie met het BARF-menu

Heeft u de hond aan een BARF menu? Dan weet u het belang van diepvries hondenvlees. Bij Animal Food Express vindt u voldoende afwisseling tussen de producten zodat de hond de juiste samenstelling rauw vlees krijgt.

Wij bieden u heerlijk rauw vlees dat prima in het BARF menu van uw hond past. Verwen uw hond bijvoorbeeld met verse zalm, smaakvol rundvlees en heerlijk hertenvlees. Ook deze producten passen prima in het BARF menu van uw hond. U heeft de keuze uit een breed assortiment bij Animal Food Express.