0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Vers vlees voor de kat bevroren bezorgd

Vers vlees voor de kat bevroren bezorgd

Ben je op zoek naar vers vlees voor je kat? Vers vlees van Animal Food Express zorgt voor een gezond menu. 

Kant en klaar vers vlees voor katten

Bij het voeren van vers vlees heb je de keuze tussen KVV producten of BARF producten. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. KVV is een vleesproduct van gemalen spiervlees, gemalen organen, en gemalen botten in de juiste verhouding verpakt in een worst of bakje. KVV is hierdoor gemakkelijk in porties te verdelen en door verschillende soorten af te wisselen voer je een compleet menu. Bij sommige merken KVV worden extra vitamines en mineralen toegevoegd. Zo’n premix maakt afwisseling niet langer noodzakelijk.

Zorg altijd voor voldoende afwisseling voor uw kat. 

Vers vlees uit het BARF-menu

Voeren volgens de BARF methode houdt in dat je zelf het menu voor je kat samenstelt. Bij de BARF methode reken je zelf uit hoeveel vleesbot, spiervlees en orgaan jouw kat nodig heeft en stel je zelf het menu samen. Vergeet ook niet om voldoende taurine aan het menu toe te voegen. Je hebt bij Animal Food Exrpess de keuze uit een breed assortiment vers vlees voor je kat. 

Vers vlees bestellen bij Animal Food Express

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste verse vlees voor je kat? Neem dan contact met ons op. Wij geven deskundig advies zodat je het juiste menu samenstelt.