0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Rauw vlees kat

Rauw vlees kat

Ben je op zoek naar rauw vlees voor je kat? Bijvoorbeeld omdat je kat het huidige voer niet meer lekker vindt of omdat je eens wat nieuws wilt proberen. Het rauwe vlees van Animal Food Express draagt bij aan een gezond menu voor je kat. Je kiest zelf het bezorgmoment en ontvangt het rauwe vlees bevroren.

Je kiest uit een uitgebreid assortiment aan rauw vlees voor de kat. Het rauwe vlees past zonder probleem in het BARF menu of KVV menu van je kat. Heb je nog vragen over producten of over het voeren van rauw vlees aan katten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze voedingsexperts. Wij geven je advies en helpen je graag verder.

  Voordeelpakket kat  

Populair vers vlees voor de kat

Al meer dan 4.000 mensen gingen je voor met het bestellen van rauw vers vlees bij Animal Food Express. Dit zijn enkele populaire producten in het assortiment die veel verkocht worden en goed in de smaak vallen:

Vers vlees voordeelpakket – 4 weken voer voor €25,-

4 weken vers vlees voor jouw kat, fret of mini hond in een voordeelpakket! De 4 weken zijn berekend voor een kat op basis van een lichaamsgewicht van 4 kg met een dagelijkse voedingsbehoefte van 35 gram per kilo lichaamsgewicht. Een kat van 4 kilo voer je dan 140 gram per dag. Weegt jouw kat iets meer of iets minder? Dan kun je zelf berekenen hoeveel hij per dag nodig heeft en hoelang hij met dit pakket zal doen, de richtlijn is 35 gram per kg lichaamsgewicht per dag. Let op! Dit is slechts een richtlijn, houd altijd zelf in de gaten of je kat goed op gewicht blijft.

Het pakket bevat in totaal 4 kilo aan vers vlees voor de kat. Het pakket bevat geen rund om de acceptatie bij katten te vergroten. Verpakt in handige porties van 200 gram. Het pakket met vers vlees bevat de volgende kvv mixen:

  • 2x kalkoenmix
  • 2x zalmmix
  • 2x wilde duifmix
  • 2x fazantmix
  • 2x lammix
  • 2x eendmix
  • 2x vette vismix
  • 2x kipmix
  • 2x konijnmix

Het verse vlees voor de kat in dit pakket zijn van het merk Kiezebrink en bevatten uitsluitend het benoemde diersoort. De mixen bestaan uit puur gemalen spiervlees, gemalen orgaanvlees en gemalen bot. Er zitten geen toegevoegde groenten of premix in. Bekijk hier het pakket!

Katten zijn van nature carnivoren. Hier moet de voeding op aangepast worden. Heeft uw kat gezondheidsproblemen als huidproblemen, vachtproblemen, darmproblemen of voedselallergieën? Rauw vlees voor katten draagt bij aan de gezondheid van uw kat doordat hij terugvalt op oer-voer.

Katten zijn carnivoren en hebben altijd al rauw vlees gegeten. Als uw kat gezondheidsproblemen heeft, is het overgaan op rauw vlees voor katten een goede mogelijkheid om de gezondheid te verbeteren. Wilt u weten wat uw kat precies aan rauw vlees nodig heeft? Neem dan contact met ons op. 

Kant en klaar rauw vlees voor katten

Bij het voeren van vers vlees heb je de keuze tussen KVV producten of BARF producten. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. KVV is een vleesproduct van gemalen spiervlees, gemalen organen, en gemalen botten in de juiste verhouding verpakt in een worst of bakje. KVV is hierdoor gemakkelijk in porties te verdelen en door verschillende soorten af te wisselen voer je een compleet menu. Bij sommige merken KVV worden extra vitamines en mineralen toegevoegd. Zo’n premix maakt afwisseling niet langer noodzakelijk. Voeren volgens de BARF methode houdt in dat je zelf het menu voor je hond samenstelt. Bij de BARF methode reken je zelf uit hoeveel vleesbot, spiervlees en orgaan jouw hond nodig heeft en stel je zelf het menu samen. Meer informatie vind je in onze kennisbank.

Rauw vlees bestellen bij Animal Food Express

Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod aan rauw vlees voor je kat. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de het juiste rauwe vlees voor je kat? Neem dan contact met ons op. Wij geven je deskundig advies zodat je het juiste menu samenstelt

Bestel rauw vlees voor uw kat!