0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Voedseldieren

Voedseldieren kopen

Op zoek naar voedseldieren voor je huisdier? Animal Food Express heeft voedseldieren voor veel soorten huisdieren. Daarnaast geven wij je graag deskundig voedingsadvies voor jouw huisdier, zodat je precies weet welke voedseldieren geschikt zijn voor jouw huisdier. Voedseldieren bestellen bij Animal Food Express betekent dat jouw bestelling bevroren geleverd wordt wanneer het jou uitkomt! 

Kies uit onze voedseldieren

Bij Animal Food Express kies je uit verschillende soorten verse voedseldieren:

De insecten in ons assortiment komen van het merk Topinsect. De voedseldieren zijn diepgevroren waardoor ze een hoge voedingswaarde hebben. Het kweken van de voedseldieren is een tijdrovende en intensieve klus. De voedseldieren zijn gekweekt op een mengsel van granen zonder groeipromotor of chemicaliën.

Ratten, muizen en kuikens als voedseldieren

Animal Food Express heeft een breed assortiment aan diepvries ratten en muizen. In allerlei verschillende soorten en maten bieden wij deze diepvries ratten en muizen aan. De eendagskuikens van Animal Food Express kun je vast en gemalen bestellen bij Animal Food Express. Ook deze voedseldieren worden.

Voor wie zijn onze voedseldieren?

Onze voedseldieren zijn lang houdbaar en behouden hoge voedingswaardes. Hierdoor geniet jouw huisdier van heerlijk en gezond voedsel. De volgende huisdieren kunnen genieten van heerlijke voedseldieren:

  • Slangen
  • Kikkers
  • Hagedissen
  • Gekko’s
  • Salamanders
  • Vogels

Je bent verzekerd van topkwaliteit voedseldieren. Heb je vragen over de voedseldieren van Animal Food Express? Neem dan gerust contact op met ons team. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste voedseldieren voor jouw huisdier.