0341 - 355 739maandag t/m vrijdag
8:00-12:00
Diepvriesdiervoeding thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt!
2647 9,1 4,5 0,91 93 10

Dierenvoer

Help, ik heb een nieuw huisdier!

Is het je eerste huisdier of je eerste van dit soort? Blijkt deze hond of kat helemaal niet te houden van het voer dat je altijd in huis hebt? Deze en meer vragen kunnen wij makkelijk voor je beantwoorden. 

Het is belangrijk om te beginnen bij het begin. Dierenvoer kopen is echt geen rocket science.

Dierenvoer is niet alleen brokken. Er is ontzettend veel om uit te kiezen en bij het maken van die keuze is belangrijk om in je achterhoofd te houden dat de gezondheid van jouw dier net zo belangrijk is als die van ons mensen. Zo hebben wij baat bij belangrijke bouwstoffen als vitamines en mineralen en dit is exact hetzelfde voor een hond, kat of ander dier.

Is vers vlees beter voor honden en katten?

Het korte antwoord: ja. Vers vlees is over het algemeen beter. Zowel honden als katten zijn carnivoren. Hun natuurlijke voeding bestaat uit vlees. Vers vlees heeft meerdere voordelen. Zo helpt het bij een gezonde, glimmende vacht. Het voorkomt tandsteen en kan gunstig zijn bij huid en maagklachten maar ook allergieën. Bij het kopen van dierenvoer van vers vlees kun je kiezen uit bijvoorbeeld onze KVV of Barf producten. Dit zijn vleesproducten die je makkelijk kan invriezen en hebben een uitstekende balans in wat een hond of kat binnen moet krijgen. De formules van deze producten zijn heel nauwkeurig uitgemeten.

Ik weet het nog niet zeker, wat moet ik nu doen?

Geen zorgen, je bent niet alleen in je zoektocht. Wellicht is het aanbod een beetje overweldigend. Wij kunnen je helpen om de juiste keuze te maken. We bieden deskundig voedingsadvies aan. Samen met jou kunnen we kijken wat jouw dier nodig heeft. Of het nu gaat om een hond, kat, fret of roofvogel. We helpen je graag.

Neem alvast een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan diepvriesdiervoeding en snacks. Daar vind je onze KVV en Barf producten, ideaal voor honden en katten en wist je dat onze producten bevroren bij je thuis worden geleverd? We kunnen het makkelijker maken dan je misschien vooraf had gedacht. De gezondheid van je huisdier staat ook bij ons voorop.